BLOGG SHOUT Damerisinbestealder: Gifte meg med legen min? (0)
(Produsentene)

Her er årets matnyheter

Brunost på tube, «Grandiosa Helmax», «Perleost», tomatketchup søtet med stevia, og chips med smak av bacon og honning er blant årets produktnyheter.

(SIDE2:) I løpet av året så dukker det opp nye mat- og drikkeprodukter i norske dagligvarebutikker. Årets første vareslipp er mandag 17.februar. 1.700 nye produkter skal inn i butikkene, samtidig som noen varer må ut.

Allerede nå kan Side2 avsløre noen av årets nyheter. For eksempel satser Fjordland på en ny grøtvariant og kjappe lunsjretter, mens Mills håper nye påleggssalater med yoghurt kan friste forbrukerne. Fra TINE kan du nå få smørbare brunoster og Biola Frukt er et melkefritt alternativ til vanlig Biola. Synnøve Finden har blant annet laget sin egen frokostblanding og en ny ostevariant. Orkla Foods satser på ny tomatketchup med stevia og stabbur-makrell med tomat og basilikum, mens Sørlands Chips frister med potetgull med smak av bacon og honning, samt salt og eple.

Påleggssalat med yoghurt

Mills lanserer blant annet en ny margarin uten melk og soya samt yoghurtbaserte påleggsalater i tillegg til at Soft Flora og Vita hjertego’ kommer i nye begre. I de nye påleggssalatene fra Delikat er en stor del av majonesen er erstattet med yoghurt, som gir salatene et lavere kaloriinnhold. Delikat yoghurtsalater kommer i to smaksvarianter; en med ferske reker, ingefær og pepperrot, og den andre med smaksrik skinke, agurk og hvitløk.

ALLERGIVENNLIG MARGARIN: En ny margarin uten melk og soya, yoghurtbaserte påleggsalater og nye begre på hele margarinsortimentet er blant nyheten fra Mills DA dette kvartalet.
ALLERGIVENNLIG MARGARIN: En ny margarin uten melk og soya, yoghurtbaserte påleggsalater og nye begre på hele margarinsortimentet er blant nyheten fra Mills DA dette kvartalet.

Nye lunsjretter fra Fjordland

Fjordland har laget flere raske måltidsløsninger og lansererer «Fjordland lunsj» som er en serie måltider tilberedt i et stort beger det er enkelt å ta med og spise rett ut av. Her kan man velge mellom tomatsuppe med gulrot, chili, appelsin og ingefær og thaisuppe med nudler smakt til med kokos, hvitløk, sitrongress og chili. Andre alternativer er pasta med bacon i en krydret ostesaus og pasta med kjøttboller i tomatsaus, urter og soltørket tomat.

De satser også på en ny grøtvariant og to ferske ovnsretter i en emballasje som tåler så høy temperatur at rettene kan gratineres. Disse middagene er lasagne og laksefilet med rotgrønnsaker i ostesaus.

For å få plass til nye produkter er det også noen andre som må ut av sortimentet. Når det gjelder Fjordland kan de fortelle at indisk kyllinggryte, biffkarbonader og kyllingsnadder fra Express-serien går ut og erstattes med tre nye middager. «Kos riskrem» med jordbær går også ut.

FJORDLAND: I en mail til Side2 skriver Fjordland at tidsklemma og en stadig mer aktiv livsstil har frembrakt et behov for flere raske måltidsløsninger.
FJORDLAND: I en mail til Side2 skriver Fjordland at tidsklemma og en stadig mer aktiv livsstil har frembrakt et behov for flere raske måltidsløsninger.

Ny ost og gresk yoghurt

Synnøve Finden kan tilby en ny ostetype og nye varianter av gresk yoghurt. «Synnøve Perle» er navnet på den nye osten og produsenten forklarer at de små hullene i osten gir en luftigere spiseopplevelse og gjør den enda lettere å tygge. Synnøve Finden kommer også med nye varianter av Gresk yoghurt, blant annet med ekte vanilje og du vil også finne «Synnøve Gresk Yoghurt» i storforpakning. I tillegg lanserer de knekkebrødet «Synnøve Grovkrisp» og hjemmelaget granola.

FRA SYNNØVE FINDEN: Meieriprodusenten satser videre på gresk yoghurt og kommer også med en ny ostetype.
FRA SYNNØVE FINDEN: Meieriprodusenten satser videre på gresk yoghurt og kommer også med en ny ostetype.

TINE

Tine har allerede prelansert sin nye produktserie «14». I tillegg kommer meieriprodusenten med blant annet Biola Frukt med eple/drue/pasjon og Appelsin/mandarin, smøremyk brunost og Matyoghurt Gresk Type.

NYE PRODUKTER: Sunnere mellommåltider og smøremyk brunost er noen av nyhetene fra TINE.
NYE PRODUKTER: Sunnere mellommåltider og smøremyk brunost er noen av nyhetene fra TINE.

Orkla

Første oktober fusjonerte Rieber og Søn Norge og Stabburet og ble til Orkla Foods Norge AS. Blant deres produktnyheter finner vi «Grandiosa Helmax» som er laget med sprø ostebunn. Den får du i to varianter - marinert pepperbiff, og skinke og salami. Big One Pizza kommer også med en ny variant, grilled steak. Sesongens smak fra Fun Light er «Kiwi og Jordbær», mens Stabbur-Makrell har laget makrellfilet i tomat- og basilikumsaus.

Nå kan du også få tak i Idun Tomatketchup som er laget med 50 prosent mindre sukker og som inneholder søtstoff fra steviaplanten. Stabburet Pai er nå i en ny smak med Kylling & Asparges og TORO Jegergryte kommer i XL-porsjon.

matnyheter orkla
matnyheter orkla

Spennende sjokoladenyheter

Celin Huseby fra Mondelez International Norge kan fortelle at de også kommer med en rekke produktnyheter, men at dette ikke vil avsløres før 14.februar. Likevel kan Side2 avsløre at Freia kan friste med flere sjokoladenyheter, både når det gjelder store sjokoladeplater og mørk sjokolade. Oreokjeks vil også dukke opp i nye varianter.

Fra Nidar kan de sjokoladeglade glede seg til sjokoladeplate med Polly Peanøtter og Smørbukk-karamell.

Chips og nøtter med nye smaker

Sørlands Chips forteller om at de lanserer nye smakskombinasjoner med kjente norske smaker. Nå kan du få chips med smak av «Salt og Eple», «Frisk rømme og persille» og «Honning og tørrsaltet Bacon». De kommer også med to nye smaker i Rifla-serien samt nye nøtteposer med blant annet peanøtter med honning og havsalt.

sørlandsships
sørlandsships

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN