Side2blogg-gjengen: Astrid-Helen Holm (f.v.), Lars Erik Oterhals, Guro Holmene og Kristin Hofsli.
Side2blogg-gjengen: Astrid-Helen Holm (f.v.), Lars Erik Oterhals, Guro Holmene og Kristin Hofsli. Foto: Astrid-Helen Holm / Mediehuset Nettavisen

Gira på å jobbe i Side2? Vi søker ny tilkallingsvikar

Side2.no er Norges største magasin for kvinner på nett, og nå vil vi ha med oss flere på laget!

Brenner du for sosiale medier, popkultur, mote, skjønnhet, trening, helse og gode debattsaker? Da er Side2 interessert i deg! Vi skal nemlig ansette en tilkallingsvikar med driv og engasjement for det vi holder på med.

Vi er på jakt etter deg som har erfaring med å jobbe med journalistikk på nett, kan en del om videoproduksjon og vet hvordan du håndterer sosiale medier for å skape engasjement. Du plukker kjapt opp nyheter, trender og viralt innhold på nett, men digger samtidig å hive deg rundt og være med ut i felten.

Det er et stort pluss om du er tabloid og er opptatt av SEO. Du får opplæring i våre systemer, men erfaring med publiserings- og videoredigeringsprogrammer er definitivt en fordel.

Vi har mange av Norges største bloggere hos oss, og som en del av Side2 får du også jobbe tett på disse. Kanskje du selv blogger, holder på med YouTube eller er sykt god på Instagram? Det er i så fall bare en stor fordel!

Kveld- og helgejobbing må påregnes, fordi vi er på jakt etter noen som vil være med oss og dekke de kuleste konsertene, festivalene, festene og eventene.

Send oss en kort videosnutt hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor du passer til jobben. Få med CV-en din, arbeidsprøver og referanser, og du er i boks! 

Send dette til redaktør Astrid-Helen. 

Søknadsfrist 31. juli, og tiltredelse snarest.

Side2.no er en del av Mediehuset Nettavisen. Side2 har ukentlig 700.000 lesere på mobil og 550.000 på desktop og nettbrett. Side2 har en leserandel på 80 prosent kvinner. 

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.