VÅR- OG SOMMERTID BETYR ISTID: Finner du noe som frister blant årets isnyheter?
VÅR- OG SOMMERTID BETYR ISTID: Finner du noe som frister blant årets isnyheter? (Diplom-Is / Hennig-Olsen Is)

Dette er årets isnyheter

I år satser iskremprodusentene stort på «gamle slagere».

(SIDE2): Det er vår i luften, og med solskinn og varmere temperaturer er det klart for iskrem-tid!

Og som vanlig er det nyheter fra både Diplom-Is og Hennig-Olsen. 

Se bilder av isnyhetene lenger ned i artikkelen!

Gresk yoghurt og Lollipop

Diplom-Is kan i år friste med tre nye småisnyheter. Én av disse «Royal Bar med karamell og salte mandler». De to andre nyhetene er varianter av den gode, gamle klassikeren Lollipop og i år lanseres «Lollipop Push» og «Lollipop minis»

Iskremgiganten kommer også med to nye smaker i sin serie «Dream Yoghurtis». Dette er «Sitron Gresk Style», en yoghurtis med gresk yoghurt med sitronsmak og sitronsaus, og «Blåbær & Sjokoladekjeks» som er yoghurtis med smak av blåbær og vanilje, tilsatt blåbærsyltetøy og sjokokjeks.

- Royal Bar er knyttet mot sjokoladeelskerne, mens «Lollipop Push» er nok mest rettet til barn og ungdom, forklarer salgs- og markedsdirektør i Diplom-Is, Eirik Kruse, til Side2. 

Kruse forteller også at Diplom-Is har valgt å ta ut «Dream Beger».  «Krone-Is Jubileum» er også borte fra sortimentet siden dette var en jubileumsis i forbindelse med 60-års-jubileet til isprodusenten.

«Japp»-isen tilbake

Hennig-Olsen Is relanserer «Crème chocolat»-serien under navnet «Crème» og kommer også med de nye smakene «Crème Pasjonsfrukt og Sitron» og «Crème Peanøtt».

- Grunnen til at vi har gjort dette er at hele serien har hatt behov for en skikkelig «facelift» og tydeliggjøring. sier administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen, til Side2.

I tillegg relanserer de «Japp»-isen etter mange års etterspørsel. De kan også friste med «Krone-is Pistasj» i multipack og «Hassel Nøtteis» i multipack. 

Den gamle klassikeren «Japp Iskrem» har vært etterspurt lenge, ifølge Hennig-Olsen Is. Nå er den tilbake i ny drakt og iskremprodusenten håper den vil trekke mange unge kjøpere til isdisken. 

- Vi opplever at barprodukter er et populært produkt i vekst og vi har derfor relansert jappiskrem som er et produkt vi hadde for mange år siden, forklarer han.

Den administrende direktøren kan også fortelle at Hennig-Olsen har tatt ut følgende iser fra sitt sortiment: Soft shake Macchiato , Champis, Creme Chocolat Bringebær, multipack Creme salt og søtt, og Big Pack krone-is 2 varianter.



Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

Reisetips med annonselenker

De beste rooftop-barene i New York

Reisetips med annonselenker

De beste rooftop-barene i New York

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus
Les også