VÅR- OG SOMMERTID BETYR ISTID: Finner du noe som frister blant årets isnyheter?
VÅR- OG SOMMERTID BETYR ISTID: Finner du noe som frister blant årets isnyheter? (Diplom-Is / Hennig-Olsen Is)

Dette er årets isnyheter

I år satser iskremprodusentene stort på «gamle slagere».

(SIDE2): Det er vår i luften, og med solskinn og varmere temperaturer er det klart for iskrem-tid!

Og som vanlig er det nyheter fra både Diplom-Is og Hennig-Olsen. 

Se bilder av isnyhetene lenger ned i artikkelen!

Gresk yoghurt og Lollipop

Diplom-Is kan i år friste med tre nye småisnyheter. Én av disse «Royal Bar med karamell og salte mandler». De to andre nyhetene er varianter av den gode, gamle klassikeren Lollipop og i år lanseres «Lollipop Push» og «Lollipop minis»

Iskremgiganten kommer også med to nye smaker i sin serie «Dream Yoghurtis». Dette er «Sitron Gresk Style», en yoghurtis med gresk yoghurt med sitronsmak og sitronsaus, og «Blåbær & Sjokoladekjeks» som er yoghurtis med smak av blåbær og vanilje, tilsatt blåbærsyltetøy og sjokokjeks.

- Royal Bar er knyttet mot sjokoladeelskerne, mens «Lollipop Push» er nok mest rettet til barn og ungdom, forklarer salgs- og markedsdirektør i Diplom-Is, Eirik Kruse, til Side2. 

Kruse forteller også at Diplom-Is har valgt å ta ut «Dream Beger».  «Krone-Is Jubileum» er også borte fra sortimentet siden dette var en jubileumsis i forbindelse med 60-års-jubileet til isprodusenten.

«Japp»-isen tilbake

Hennig-Olsen Is relanserer «Crème chocolat»-serien under navnet «Crème» og kommer også med de nye smakene «Crème Pasjonsfrukt og Sitron» og «Crème Peanøtt».

- Grunnen til at vi har gjort dette er at hele serien har hatt behov for en skikkelig «facelift» og tydeliggjøring. sier administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen, til Side2.

I tillegg relanserer de «Japp»-isen etter mange års etterspørsel. De kan også friste med «Krone-is Pistasj» i multipack og «Hassel Nøtteis» i multipack. 

Den gamle klassikeren «Japp Iskrem» har vært etterspurt lenge, ifølge Hennig-Olsen Is. Nå er den tilbake i ny drakt og iskremprodusenten håper den vil trekke mange unge kjøpere til isdisken. 

- Vi opplever at barprodukter er et populært produkt i vekst og vi har derfor relansert jappiskrem som er et produkt vi hadde for mange år siden, forklarer han.

Den administrende direktøren kan også fortelle at Hennig-Olsen har tatt ut følgende iser fra sitt sortiment: Soft shake Macchiato , Champis, Creme Chocolat Bringebær, multipack Creme salt og søtt, og Big Pack krone-is 2 varianter.Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN