ÅTTE småis-nyheter er nå i butikk.
ÅTTE småis-nyheter er nå i butikk. (Hennig-Olsen Is / Diplom-Is)

Dette er årets isnyheter

Iskrem-giganter frister med is med lakrissmak, og lys og mørk sjokoladeis i vaffelkjeks.

(SIDE2): Et sikkert vårtegn er at isdiskene landet rundt blir fylt opp med småis og iskremprodusentene kan selvfølgelig friste med en rekke nyheter.

Småis-nyheter fra Diplom-Is

Diplom-Is skriver på sine nettsider at de har fire nyheter fra småis-kategorien. De byr på «Dream Gresk Sitron» som er en yoghurtis med gresk type yoghurt og sitronsmak.

NYHETER fra Diplom-Is.

En annen nyhet er «Royal Lakris Special Edition» som er en fløteis med salt lakrissaus, dyppet i melkesjokolade og tilsatt salte lakrissmaker.

Nyheten «Elias» er en saftis med smak av jordbær og lime/sitron, og «Diplom-Is Cookies» er en ny fløteis med kjekssmak og kjeksbiter i krumkakeiskjeks.

Nyhetene fra Hennig-Olsen

Også Hennig-Olsen Is byr på fire småiser i år. «Vaniljepinne» er fløteis med sjokoladetrekk og på sine Facebook-sider skriver iskrem-giganten at «dette er en god venn du ikke visste du savnet».

NYHETER fra Hennis-Olsen Is.

Nyheten «Crème Premium Karamell» er en karamellis med karamellsaus og biter av myk karamell, dyppet i melkesjokolade. En annen is-nyhet er «Twin» som består av mørk og lys sjokoladeis med sjokoladeovertrekk i vaffelkjeks.

Fruktisen «Tiger» har cola- og sitronsmak, og denne lanseringen innebærer også et engasjement med å bevare den utrydningstruede dyrearten. Lanseringen innebærer også starten på et utvidet samarbeid med Kristiansand Dyrepark.

I ISDISKEN: Fire andre 2016-nyheter.

Gjennom et internasjonalt bevaringsprogram støttes dette arbeidet med 1 kroner per solgte Tiger-is, informerer Hennig-Olsen på sine nettsider.

Andre nyheter

Det er ikke bare i småis-disken vi finner iskrem-nyheter. Tidligere i år har Hennig-Olsen Is blant annet lansert «Dugg Fruit Sorbet» med mangosmak samt Oreo Multipack.

Diplom-Is har lansert en ny yoghurtis i «Dream»-serien med smak av pekannøtter og honningkaramell. En multipack-nyhet fra Diplom-Is er «Fruitero» som er fruktis med mange- og bærsmak.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.