FØR ANKLAGENE: Amber Heard ogf Johnny Depp på rød løper i november i fjor. Hun har bedt om skilsmisse, og har anklaget han for vold.
FØR ANKLAGENE: Amber Heard ogf Johnny Depp på rød løper i november i fjor. Hun har bedt om skilsmisse, og har anklaget han for vold. (Scanpix)

Amber Heard saksøker 20 av Johnny Depps venner

Doug Stanhope anklagde henne for å drive med utpressing.

(SIDE2): Det er allerede regnet som en av de verre skilsmissesakene fra Hollywood. Skuespiller Amber Heard (30) tok foren drøy uker siden ut skilsmisse, og hevdet at ektemann og skuespillerkollega Johnny Depp hadde mishandlet henne ved flere anledninger i løpet av deres 15 måneder lange ekteskap.

LES mer: Amber Heard anklager Johnny Depp for vold

Hun fikk medhold i at Depp må holde seg minst 60 meter unna henne, og flere bilder av Heard, med blåmerker og kutt i leppa har siden dukket opp i media. I den andre leiren har derimot både familie,ekskjæreste og venner stått på sitt og sagt at dette ikke stemmer og at Depp er en kjærlig og omtenksom mann, som ikke tyr til vold.

En av dem som har forsvart Depp er en av hans venner, komiker Doug Stanhope. Han gikk ut offentlig og sa at Heard varmanipulerende, og at de hun drev med var utpressing. Det har fått Heard og hennes advokater til å ta affære, og nå saksøkes Stanhope for ærekrenkelse og falske anklager. Det skriver Independent.

LES her: - Johnny Depp er offer for utpressing fra Amber Heard

FORLATER RETTEN: Bilde av Amber Heard etter at hun har levert skilsmissepapirer, viser henne med blåmerker i ansiktet.

Saksøker 20

Heard saksøker også 20 andre personer, som ikke er navngitte, for ærekrenkelser og for å med vilje ha forårsaket følelsesmessig stress.

Hennes advokater mener blant annet Stanhopes artikkel var en «kalkulert sverte-kampanje rettet mot Heard, og at den urettmessig beskriver Heards handling som utpressing.»

- Anklagene mot Heard i den artikkelen er løgn og ærekrenkende, og har påført og vil fortsette å påføre henne stor skade, står det i søksmålet.

Møttes på jobb

Paret spilte mot hverandre i filmen «Rum Diary» i 2011, men det var ikke før et år senere at Depp bekreftet at de to var blitt et par.

I februar i fjor ga de hveradnre sitt ja, i en seremoni på hans Bahamas-øy. Kun 24 gjester var tilstede.

Amber Heard slo igjennom i 2008 med sine roller i «Never Back Down» og «Pineapple Express», mens Johnny Depp er kjent for de fleste med en lang filmkarriere bak seg. Nå er han aktuell med Disney-filmen «Alice Through The Looking Glass».

Johnny Depp har barna Lily-Rose (15) og Jack (12) fra sitt forhold med den franske skuespilleren Vanessa Paradis.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.