BLOGG SHOUT Detsvartehull: Deltidspappa? (0)

LIVREDDER: Den rette BHen kan være redningen når det gjelder å få puppene til å se fine ut i et hvert antrekk - eller når det gjelder livet.
LIVREDDER: Den rette BHen kan være redningen når det gjelder å få puppene til å se fine ut i et hvert antrekk - eller når det gjelder livet. (Foto: Shutterstock)

6 ganger BHen reddet liv

Kanskje ikke så dumt å bruke BHen som ekstra «lommebok»?

Denne uken reddet en BH livet til en 41 år gamle tyske kvinne. Hun var på sykkeltur med ektemannen i Gadebusch, da hun ble truffet av en kule på villspor. Vådeskuddet fra en jeger traff kvinne i brystet – som slapp unna uten store skader.

Årsaken var metallbøylen i BHen hennes, som stoppet kulen. Legene har sagt hun etter all sannsynlighet ville fått store skader om undertøyet hennes ikke hadde stoppet kulen.

Men hun er ikke den eneste kvinnen som kan takket den 100 år gamle oppfinnelsen for at hun er i live.

LES mer om BHens historie her: Denne feirer 100 år

Skutt

Tidligere i år ble en brasiliansk kvinne tilfeldig truffet av en kule under et ran i Belem i Brasil. Butikkeier Ivete hadde gått ut på gaten for å undersøke hva oppstyret var, da hun ble truffet. Først trodde hun ikke noe hadde skjedd, for det var ikke noe blod, men så begynte smellen fra kulen å gjøre vondt. Faren var likevel ikke stor - kulen hadde blitt stoppet av metallbøylen under det venstre brystet.

I 2009 ble en amerikansk kvinne på 57 år truffet av en kule fra ranere som hadde brutt seg inn i naboens hus. Også den kulen traff metallbøylen i kvinnens BH, og selv om hun ble skadet, var det ikke livstruende: BHen stoppet kulens fart såpass at den ikke gjorde dødelig skade, ifølge politiet.

Fylte BH-skåler

Lisa Somerville fra Skottland var misfornøyd med størrelsen på sine bryst, og hadde for vane å fylle BHen med silikon-paddings. Så også den dagen i 2011, da bilen hun satt i frontkolliderte med en annen bil. De tykke silikonputene absorberte en del av sammenstøtet, og ifølge legene ville ribbena hennes ha brukket og perforert hjertet uten dem.

Lisa er ikke den eneste som har fylt BHen og dermed reddet livet. Det er ikke uvanlig bruke BHen som oppbevaringsplass for penger og småting, og i de to neste tilfellene har det reddet kvinnenes liv, mener politiet.

I 2009 ble Toni Huber og venner ranet med skytevåpen i Indiana. En av kulene traff Huber i brystet, nøyaktig der hun hadde lagt lighteren i BHen. Lighteren eksploderte og påførte henne brannskader, men politiet mener sigarettenneren hindret skader på vitale organer.

Samme år reddet pengesedler dyttet ned i BH-skålen livet til en brasiliansk kvinne. Ivonete (58) hadde gjemt pengene sine i BHen grunnet de mange ranene i området, da hun ble skutt i brystet da hun satt på en buss. Pengerullen var såpass tykk at den stoppet kulen før den gjorde alvorlig skade.

LES også: Vasker du BH-en for ofte?

(Kilde: Telegraph, Sun, Independent, Express)

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN