INSTRUKSJONSVIDEOER: Disse jentene guider deg til stilige frisyrer.
INSTRUKSJONSVIDEOER: Disse jentene guider deg til stilige frisyrer. Foto: YouTube

Topp ti hårvideoer

Her er internettverdenens hårguruer, som gjerne lærer bort hvordan du kan piffe opp sveisen din.

(SIDE2): Vi har allerede delt de beste sminkevideoene, og nå er det på tide å gi håret en overhaling.

Fra en perfekt flette med fem deler, til bølgete strandhår - det er mye å lære på YouTube!

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Se videoene, og bli inspirert:

Flette med fem deler:

Fletter med flere enn tre deler tar over på skjønnhetsfronten, skriver Fashionista. Den gode nyheten er at det ikke er så vanskelig som det ser ut til, bare pass på hold tunga rett i munnen!

Toppknute med tekstur:

Enten håret ditt har naturlig tekstur, eller om du trenger å skjule en bustete hårsveis, så er dette frisyren for deg. Til denne looken trenger du ikke mer en et par hårnåler og et strikk. Tar bare fem minutter, ifølge DulceCandy87.

Hestehale som ser lengre og tykkere ut:

Hestehaler er vel og bra, helt til de ser livløse, flate og kjedelige ut. Denne instruksjonsvideoen viser deg at ved å dele hestehalen i to, så får du en tykkere og lengre hestehale på under tre minutter.

Strandhår:

Kall det hva du vil, bustete, strandhår, eller rotete bølger - tilsynelatende naturlige teksturer er alltid populært og ønsket. Brukeren Stardust Fairytaile skaper stilen ved hjelp av litt saltvannsspray, litt voks, og et par blås med en håndholdt hårføner. Enklere enn du tror, spesielt om håret ditt er naturlig pinnerett.

Løs toppknute (med en sokk!) :

Den neste gangen du mister en sokk forsvinner i tørketrommelen, ikke kast den ene sokken som blir igjen og ikke lenger matcher. Den kan du nemlig bruke i håret. Denne jenta viser deg hvordan du kan lage en stor knute kun ved hjelp av en sokk og et strikk.

Søt «budeie-flette»:

Denne stilen er kanskje ekstra perfekt for den som har kortere hår, og som synes det ellers er vanskelig å lage en stilig frisyre. Resultaten blir både litt bohemt og hippie chic, og var nyligst å se på catwalken til Valentino. Til denne stilen trenger du løshår om håret ditt ikke er langt naturlig.

Sexy krøller:

Hvem vil ikke ha hår som en Victoria`s Secret engel? Se og lær hvordan denne jenta spriter opp sine pinnerette lokker ved hjelp av en krølltang og et par hårnåler.

Hårsløyfe av ekte hår:

Hvorfor kjøpe en sløyfe når du kan lage din egen?

Klipp luggen selv:

Har du klippet lugg, og du merker at den vokser alt for ned i øynene, så kan det være greit å vite hvordan du fikser den selv - så slipper du å dra til frisøren annen hver uke.

Gi deg selv en «blowout»:

En blowout er en spesiell måte å føne håret på. Man bruker en rund børste som man roterer rundt og rundt mens man føner. Altså slik frisørene ofte gjør det. Dette er ganske vanskelig å få til selv, men Burberxo gir deg tipsene som kan hjelpe deg til en volumiøs frisyre.

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus
Les også