Klarer han flere enn deg?

Liten baby gjør pull-ups. Utrolig!

Skrevet av:

Liker du denne saken?

Reply

(SIDE2): Ti måneder gamle Jonas slet med å se filmen «Jungelboken» som ble avspilt på dataen som stod høyt oppe på bordet.

Når ikke opp
Kledd i bare en liten bleie holder han seg derfor fast i kanten av bordet, og drar seg opp for å få en liten sniktitt av filmen.

Han klarer ikke å flytte den store stolen ved siden av seg, så han fortsetter å forsøke å dra seg selv opp for å få se filmen.

- Min sønn Jonas på 9-10 måneder forsøker å gjøre chin-ups så han kommer nærmere dataskjermen. Han tror han klarer å dra seg opp på pulten. Litt usikker om dette er et tegn på at vi burde få oss en ordentlig TV, eller om han bare ville ha forsøkt å klatre opp på den og?, skriver en av foreldrene under videoen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Det er tydelig at denne pappaen har skjønt hva som skal til å for å få barna til å trene: tegnefilmer, skriver Digital Journal.

Videoen har blitt sett rundt 477.000 ganger. Noen av seerne synes babyen er søt, og blir imponert over hva den lille knerten klarer.

- Det er et pinlig øyeblikk når du innser at en baby er sterkere enn deg, spesielt når man er 14 år eldre, skriver en.

- Den babyen er helt utrolig søt og fokusert på det som skjer på skjermen. Fortsett å filmen ham, han er utrolig søtt, og vil nok holde foreldrene sine på tærne. Det er ikke noe i veien med ham: Han er sterk, smart og bestemt. Han forsøker å flytte stolen, og det tyder på at han ønsker å fikse problemet selv. Han verken gråter eller syter for å bli løftet opp for å se, skriver en annen.

- Stakkars
Andre er ikke like imponerte.

- Stakkars baby. Han vil jo bare se på tegnefilmen, hvorfor ville noen fått en baby til å trygle? Han prøver å flytte stolen, men går så tilbake og drar seg selv opp igjen. Han får sikkert ikke sove i samme rom som dere en gang, skriver en.

- Jeg synes synd på ham, skriver en annen.

BIDRA I DISKUSJONEN

Les også