Foto: UIP

Her endrer Pitt verdenshistorien

Brad Pitt og gjengen tar den helt og voldelig ut på nazijakt i «Inglourious Basterds». Se eksklusiv titt.

Skrevet av:

Liker du denne saken?

Reply

(SIDE2:) Quentin Tarantino har selv funnet ut at han skal introdusere den nye traileren til «Inglourious Basterds».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Westernhyllest
Tarantinos nye film er en blanding av komedie, action og drama fra den annen verdenskrig.

Flere historier veves sammen i en film som hyller alle sjangre Tarantino har likt, og kanskje spesielt westernfilmen. Det hele går unna i forrykende og ganske uærbødig fart på en måte som du tenker «er det mulig?». En reaksjon Tarantino selvfølgelig har lagt opp til.

Brad Pitt er filmens største stjerne. Han spiller lederen for basterd'ene, en gjeng amerikanske jødiske soldater som ser det som sin plikt å ta flest mulig nazister av dage og sikre seg fysisk bevis via skalper.

Kjøpt for fem flasker vin
Samtidig har Shosanna Dreyfus (Mélanie Laurent) sine planer om å angripe diverse nazister via sin kino i Paris der hun har søkt tilflukt etter at hele hennes familie ble radert ut av oberst Hans Landa (Christoph Waltz). Hun må imidlertid holde en ivrig tysk krigshelt stangen (Daniel Brühl) og skjule at hun har et forhold til sin afrikanske maskinist.

Ifølge Brad Pitt tok det ham fem vinflasker, en dundrende fest og «en mystisk røykedings» å si ja til å spille i filmen.

- Brad og jeg har lenge flørtet med hverandre om en film, men det var først nå at jeg fant en rolle jeg mente han kunne gjøre. Det måtte føles riktig, sa Quentin Tarantino da han presenterte filmen under Cannes filmfestival i mai.

LES MER: Pitt skalperer nazister

SE EKSKLUSIV SNIKTITT PÅ INGLOURIOUS BASTERDS HER

BIDRA I DISKUSJONEN

Les også