Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)

Var med mamma på jobb

Prinsesse Ingrid Alexandra skal tidlig krøkes.

(SIDE2:) Da mamma, kronprinsesse Mette-Marit, skulle ta imot Miljøagentparaden på Slottsplassen fredag formiddag, var det en uventet liten frøken som fulgte med.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

Plukket ministersko
Kronprinsparets eldste datter og arving til tronen etter far, var i strålende humør der hun også fikk sin egen søppelklype å plukke søppel med. Den benyttet hun til å plukke opp barneminister Anniken Huitfeldts sko (!)

Miljøagentparaden, som består av unge og barn som er opptatt av miljøet, syntes også det var stas å hilse på.

Prinsessen var greit kledt i svarte bukser, rosa sneakers og en blå poncho som vernet mot den sterke vinden som har vært i hovedstaden. Det er ikke ofte femåringen synes i media, og hun vokser og blir mer lik sin far, Haakon, hver gang hun viser seg.

Engasjert i miljø
Både mor og far Mette-Marit og Haakon har vært aktivt engasjert i miljøsaken den siste uken. De to diskuterte miljø og helse med Bill og Melinda Gates da disse var i landet.

Og de deltok også på miljøkonferansen i regi av Bellona i Sarpsborg denne uken, der også den kjente miljøforkjemperen Robert Kennedy jr var til stede.

2026

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus
Les også