Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Kronprinsparet strålte på klimamøte

Tok seg god tid til barna.

Etter å ha åpnet klimakonferansen CC9, viet kronprinsen sin oppmerksomhet til barna.

Kronprinsen hilste på alle barna som var til stede på Hafslund hovedgård etter at åpningen var unnagjort.

Miljø-kjendiser
En rekke store navn deltar på den internasjonale klimakonferansen på Hafslund hovedgård som startet i dag.

Kronprinsesse Mette-Marit, Robert F. Kennedy jr. samt en rekke tidligere og nåværende toppolitikere, miljøforkjempere, næringslivstopper og ungdomsskoleelever får være med på CC9. Statsminister Jens Stoltenberg var opprinnelig også på gjestelisten, men kommer ikke.

Den offisielle åpningen skjedde klokken 10. Konsernsjef Christian Berg i Hafslund ASA ønsket velkommen, og Kronprins Haakon foretok den offisielle åpningen og holdt sin klimatale.

Konferansen er et samarbeid mellom Club de Madrid, Bellona og Hafslund. Målet med konferansen er å bidra med konkrete innspill til en rettferdig klimaavtale i København i desember, og det vil bli lagt stor vekt på spredning av klimateknologi og finansiering av klimatiltak i fattige land.

Hilste på barna
Kronprins Haakon tok seg god tid under besøket.

– Det har vært spennende og variert, og det har vært gode diskusjoner, uttalte den miljøbevisste kronprinsen til pressen etter lunsjen.

Kronprinsen deltok til lunsjslutt i rundt 13.45.

(ANB)

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus
Les også