Skavlan får nytt talkshow

Fredrik Skavlan gjør svenske av seg og får sitt eget talkshow på SVT, kalt «Skavlan».

Skrevet av:

Liker du denne saken?

Reply

(SIDE2:) Det har vært kjent at Fredrik Skavlan har vurdert å gjøre svenske av seg. NRK bekreftet overfor VG at Skavlan var i samtaler med SVT.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nå er det klart at det blir premiere på hans nye talkshow «Skavlan» på SVT januar til neste år.

- Jeg synes Fredrik Skavlan internasjonalt sett er en av de mest begavende talkshowvertene som finnes. Det «känns jättekul» at Fredrik vil komme tilbake i ruten nettopp på SVT, sier programdirektør Annie Wegelius i SVT.

Skavlan selv sier han ser på SVT som et forbilde, og at han ikke kunne takke nei da tilbudet kom.

Som kjent er Fredrik Skavlan kjæreste med Maria Bonnevie. I år har Bonnevie mesteparten bodd i Norge der hun har jobbet med filmen «Engelen» og «Brand» på Nationaltheatret. Bonnevie er imidlertid fast ansatt på Dramaten i Stockholm, og kan ikke tenke seg å forlate arbeidsplassen. Det sa hun selv da Side2 møtte henne i Berlin i februar.

Kjent på radio
Det nye «Skavlan» vil bygge over lesten til «Først og sist» med en rekke gjester fra alle typer av samfunnsliv i studio - og der samtalene like gjerne kan gå dem imellom som mellom Skavlan og gjestene.

De siste årene har SVT sendt «Først og sist» i reprise, men på tider som har gjort at programmet i seg selv ikke har gjort Skavlan til en stor kjendis i Sverige. Dog har han blitt mer kjent etter at han i sommer var en av de mest populære radiopraterne i Sveriges Radios sommerprogram.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

BIDRA I DISKUSJONEN

Les også