- FORELDRE TA ANSVAR: Mamma Helena Bergstöm er lei foreldre som ikke tar ansvar for sine barn, etter at læreren i datterens klasse har begynt å gråte tre ganger på grunn av elevene.
- FORELDRE TA ANSVAR: Mamma Helena Bergstöm er lei foreldre som ikke tar ansvar for sine barn, etter at læreren i datterens klasse har begynt å gråte tre ganger på grunn av elevene. Foto: Privat (Colourbox.com/nyheter24)

- Slutt å skylde på skolen - det er din feil at ungene dine oppfører seg dårlig

Mamma raser mot de som skylder på andre for barnas oppførsel.

(nyheter24.se): Mamma Helena Bergstrøm raser ut mot foreldre i et leserinnlegg i svenske nyheter24.

Hun er lei av at foreldre skylder på skolen når barn ikke klarer å oppføre seg i klasserommet. Hun mener at skolens problem skyldes dagens foreldre.

- Jeg kan ikke la være å blir fascinert, i min enorme irritasjon: Hvordan kan foreldre legge skylden på skolen for sine barns dårlige oppførsel?

- Det er foreldrenes feil! Dere har gjort feil. Unnskyld om du blir krenket, kjenner deg anklaget og såret! Men om ditt barn oppfører seg så dårlig at læreren blir fortvilet. Beklager, men du har misslyktes! Du er bare et menneske, og vi forlater deg, men det er på tide å våkne opp og ta tak i problemet. Din nåværende måte å oppdra på fungerer ikke, beklageligvis!

Les også: Slik oppdrar du «snille» og «vriene» barn
Les også: Slik sørger du for at barnet ditt ikke blir en mobber

Bergstrøm forteller at klassen til datteren nå har fått læreren til å gråte tre ganger.

- Skam dere foreldre! skriver hun og fortsetter:

- Min datter tror at dette innlegget kommer til å få minst 25 foreldre til å bli sinte på meg, og kjære dere, forklar gjerne så jeg kan forstå dere. For akkurat nå er jeg sint på læreren vegne, og for de andre elevene skyld som knapt får arbeidsro.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.